HABERLER>POLİTİKA
23 Şubat 2018 Cuma - 12:47

CHP’li Özkan olaylı kongredeki sözlerle konuştu:  İzmir CHP’dir CHP kalacak!

Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Özkan, “Aziz Bey bizim İzmir Büyükşehir Belediye başkanımızdır. Onun mücadelesinde yerelde omuz omuza beraberiz. İzmir’in burçlarından CHP sancağını indirmeyeceğiz. İzmir CHP’dir, CHP kalacak” dedi.

CHP’li Özkan olaylı kongredeki sözlerle konuştu:  İzmir CHP’dir CHP kalacak!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Basınla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak’ı ziyaret etti.

Parti, 9-10 Mart tarihinde gerçekleşecek ve tüzük değişikliğini içeren 19’uncu Olağanüstü Kurultay’a kilitlenirken Konak’taki buluşmaya ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Özkan Türkiye gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu ve net mesajlar verdi.

MYK’ya seçilmesiyle birlikte İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun karşısında bir denge unsuruna dönüşüp dönüşmeyeceğiyle ilgili konuşan Özkan, “Yerelde omuz omuza beraberiz” dedi. Fakat Özkan 2015 yılında Alaattin Yüksel’in il başkanı seçildiği ve kamuoyunda olaylı il kongresi olarak belirtilen seçimde kürsüden Kocaoğlu’nu hedef aldığı sözlerin aynısını kullandı. Özkan, “İzmir CHP’dir, CHP kalacak” diye konuştu.

1 AY İÇİNDE SOKAKLARDA OLACAĞIZ
Özkan, “Parti içindeki bu keyifli yarış bitti. Bundan sonraki mücadelemiz yenilenen kadrolarımızla beraber bu karanlığı aydınlığımızla yıkmaktır. Sosyal bir felaketten geçiyoruz. Bunun göstergesi çocuklarımıza, kadınlarımıza karşı işlenen suçlar eğitimdeki çöküştür.  Türkiye’yi bu durumdan çıkaracağız. Kadromuz tamamdır. Merak etmeyin 1 ay içinde sokaklarda olacağız. Bu mücadeleyi hangi yöntemlerle yürüteceğiz. Karşımıza dikilen bu cepheyi nasıl yeneceğimize dair her türlü planlamamızı bitireceğiz. El ele, gönül gönüle yürüyeceğiz. 2019’da Türkiye’nin gönderine Mustafa Kemal’in sancağını yeniden dikeceğiz. Mustafa Kemal’in aydınlığını 21’inci yüzyıla taşıyacağız. Küçük dünyayı büyüteceğiz” dedi.

5 YILDA İŞSİZLİĞİ VE AÇLIĞI BİTİRECEĞİZ
“Yep yeni bir Türkiye yaratacağız” diyen Özkan “Türkiye’de açlığı 5 yılda bitireceğiz. Terör eski bir anı olarak kalacak. 2019’a kadar 3 seçim yaşayacağız ve üçünü de kazanacağız. Umut üretmemizi kimse alkoyayamayacak. İzmir’deki tarım politikasını ayağa kaldırırsak Türkiye’ye yeter. İşsizliği 5 yılda bitireceğiz” açıklamasında bulundu.

KONAK BENİM GÖZ BEBEĞİM
MYK’ya seçilmesinin ardından ilk ziyaretini Konak’a gerçekleştiren Özkan, “Hemen size gedim. İzmir bizim incimiz Konak benim göz bebeğim. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

CHP HER ZAMAN TEK BAŞINADIR
İYİ Parti’nin durumunu ve ittifak çalışmalarını değerlendiren Özkan, “Cumhuriyet Halk Partisi tek başınadır. Altı ok her zaman dimdiktir.  Her siyasi partiye saygımız vardır. Herkese başarılar diliyoruz” diye konuştu.  

SANDIK BAŞINDA EN AZ 2 KİŞİ BULUNACAK
Özkan seçimler için yeni bir örgütlenmeye gidildiğini vurgularken, “Yeni bir sandık örgütlenmesi kuruyoruz. Özellikle Doğu ve Güneydoğu’da sandıkların başında mutlaka en az iki kişi bulunacak. Mutlaka yapacağız” yorumunu yaptı.

2 KERE ADAY OLUP SEÇİLEMEYEN NE OLACAK?
Tüzük kurultyayıyla ilgili konuşan Özkan, taslak metnin hazır olduğunu söyledi. 26 Şubat Pazartesi günü tüzük metninin il ve ilçelere gönderileceğini ifade eden Özkan ayrıca kamuyounda tartışılan ‘2 seçim kaybeden genel başkan çekilsin’ maddesi üzerinden net konuştu. Özkan maddenin Yalova Milletvekili tarafından önerildiğini ima ederek üstü kapalı olarak, “O zaman 2 kere aday olup seçilemeyen ne olacak?” dedi.

OLAYLI KONGREDEKİ SÖZLERLE KONUŞTU: İZMİR CHP’DİR CHP KALACAK
Geçmiş dönemde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ters düşen Özkan, “Aziz Bey bizim İzmir Büyükşehir Belediye başkanımızdır. Onun mücadelesinde yerelde omuz omuza beraberiz. Ayrımız gayrımız yoktur. Biz İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden CHP bayrağını, İzmir’in burçlarından CHP sancağını indirmeyeceğiz” diye konuştu. Özkan ayrıca Alaattin Yüksel’in il başkanı seçildiği kongrede ‘İzmir Aziz’dir Aziz kalacak’ slgonlarının atılması üzerine kürsüden Başkan Kocaoğlu’nu hedef aldığı sözlerle konuştu ve” İzmir CHP’dir, CHP kalacak” açıklamasında bulundu.

GENEL BAŞKAN TEVECCÜH ETTİ, SÜRPRİZ OLDU
Kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer almamasına rağmen liste delen ve Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) seçilen Özkan, “MYK’ya girmek sürpriz oldu. Genel başkan teveccüh gösterdi. Ama girmesemde elimden geleni yapardım” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCIM ŞEREF VERDİNİZ
Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, “Sayın genel başkan yardımcım şeref verdiniz. Partimize, İzmir’e, ülkemize hayırlı olsun. Güzel işler yapacağınıza inanıyoruz” dedi.  

 
Altınordu'da Fatih dönüyor
 
Erdoğan'dan Afrin'de 'yeni strateji' mesajı!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tabanda tuzuk onerisi 23 Şubat 2018 Cuma 14:02

İyi günler Sayın Milletvekillerimiz öncelikle iktidar olma yolunda vermiş olduğunuz emekten ötürü hepinizi kutlar başarılar dileriz. Yaklaşan Tüzük kurultayımızın da partimize hayırlı olmasını diliyoruz. Bizler Taban olarak sizlerden tüzük ile ilgili bir önerimiz ve isteğimiz olacaktır. "ÜÇ DÖNEM SINIRLAMASI: Milletvekilliği, belediye başkanlığı, yerel meclis üyelikleri en çok üç dönemle, il ve ilçe başkanlıkları da 10-12 yılla sınırlandırılsın." Önerisini destekliyor ve tüzüğümüze girmesini arzu ediyoruz. Sevgi ve Saygılarımızla.

Yorumu oyla      13      5  
Lombak 23 Şubat 2018 Cuma 13:26

Ekersen tıpış tıpış, biçersin itiş kakış.

Yorumu oyla      10      5  
Biray 23 Şubat 2018 Cuma 13:09

Sayın vekilim İzmir ‘de 2014 Haziran ayında otobüs hattımız kısaltıldı, 2016 Şubat ayında 90 dk aktarma hakkımız iptal edildi. Adı da hizmet eşitliği oldu !

Yorumu oyla      10      5  
Vatandaş 23 Şubat 2018 Cuma 13:06

Satınmı aldınız bu dönem görücez bakalım chp mi kalıcak duş edin akp korkusundan millet size verdi artık IYI parti var

Yorumu oyla      10      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İzmir’in patronu Karataş’tan İYİ Parti çıkışı: O çadır karışacak!
İl Başkanı Karataş, İzmir’de son dönemde 249 istifa ve 20 bin yeni üye ...
Yardımcı doçentlik resmen kaldırıldı!
"Yardımcı doçentlik" kadrosu yerine "doktor öğretim üyesi" kadrosunun ...
İzmirli eski parlamenterler yeniden 'Öney' dedi
Türk Parlamenterler Birliği İzmir Şubesi 17. Genel Kurulunu Konak’ta yer ...
 
Fatih YAPAR yazdı... Zirve’ye bir kala
Fatih YAPAR yazdı... Zirve’ye bir kala”
CHP'den seçim ittifakı tepkisi
CHP Grup Başkanvekili Özel, seçim ittifakına ilişkin düzenlemeye dair, ...
MHP İzmir'in kadınlarından Mehmetçiklere el emeği destek
MHP İzmir Buca İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları Birimi TSK’nın Afrin’de ...
 
CHP'li Balbay: “Üniversiteler rektörlerin çiftliği değildir”
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Ali ...
Bozdağ'dan 'Cumhur İttifakı'na ilişkin açıklama
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, seçim ittifakı teklifine ...
İzmirli akademisyen Prof. Dr. Tosun’dan ‘Cumhur İttifakı’ için çarpıcı analiz!
Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva